Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu

Magasfényű fekete konyhabútor nyomtatott üveg falburkolattal

Ebben a bejegyzésben egy magasfényű fekete konyhabútor készítését, és tervezésének folyamatát szeretném megosztani. A jelenlegi bútortrendekhez megfelelően ez a konyhabútor is magasfényű felületet kapott. A hagyományos fogantyúk elhagyásával, un. fognatyúprofillal, nyomtatott üveg hátfallal, a felsőszekrény aljába szerelt világítással, továbbá lábazati világítással tettünk modernebbé. 

Anyaghasználat:

A lábazatot és egyéb bútortestet az Egger U999 fekete bútorlap -jából terveztük, ezért a fokozott igénybevételnek kitett helyeken tartósabb marad a bútor.

A frtontok más néven az ajtók anyaga magasfényű fekete fényezett mdf-ből készültek. A fényezett felületekkel érjük el a minőségben legjobb megjelenést, így a hagyományos élzárt anyagokra jellemző ragasztott élzárók sem rontják az összképet. A fényezés alkalmával nem csak a frontfelületet, hanem az ajtók éleit is festékkel színezik, ezért  egyöntetű, toldásmentes színk kapunk végeredményként. A jobb ár-érték arány eléréséhez a belső elemeket fehér bútorlappal helyettesítettük, a látahtó elemeket  fekete bútorlappal, végül a szekrények oldallapjait és a frontokhoz magasfényű feketére fényezett anyagot  használtunk.

A helyiség lehetővé tette, hogy a hűtőtől jobbra egy álló szekrénysort helyezzünk el, hol helyet kapott a sütő és a mikró is. Az étkező és a konyhaközé egy térválasztóként is funkcionáló félszigetet terveztünk. A félsziget mélysége a megszokott 60 cm-es mélységtől alaosan eltér, ugyanis itt egy teljes, 92 cetniméter mélységű un. asztallapot helyeztünk el. A konyhában tevékenykedőket eztán két székkel a félsziget túlsó oldaláról is szemmel követheti az érdeklődő miközben csodálhatja a magasfényű fekete konyhabútor. 

Mivel a megjelent az az igény is, hogy tegyük még érdekesebbé a falfelületet a konyhabútor alsó és felső elemei között, ezért oda edzett nyomtatott üveget készítettünk. A megbízóink által kiválasztott képből motázs technikával állítottuk össze a végleges képet.

[/fusion_text]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Meg szeretném nézni a:

Konyhabútorokat

Tolóajtós szekrényeket

Irodabútorok és teakonyhákat

Előszoba bútorokat

Beépített szekrényeket

Fürdőszobabútorokat

Nappali bútorokat

Ágyakat

Gyerekszoba bútorokat

Kiegészítő bútorokat

Üzletberendezéseket

Kiállítási installációkat

Megbízóink kényelmét igyekszünk teljes körű bútorasztalos szolgáltatással kiszolgálni. Az egyedi igények nem mindig jelentenek feltétlenül extra kiadást, eltérő anyagok alkalmazásával bizonyos esetekben mérsékelhetjük a bútorok árát. A szerelvények pontos ismeretében tudunk olyan megoldásokat is ajánlani amelyek költségkímélőek és kiállják az idő próbáját és megfelel egyedi igényeknek is. Felmérés alkalmával katalógusokkal és színmintákkal felszerelkezve érkezünk.

Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt
+36704084094 | humanual@humanual.hu