Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu

Kezdésnek

Üdvözlök minden olvasót, Erdei Zsolt bútorasztalos vagyok. Fő profilunk a bútorkészítés.

Erdei Zsolt bútorasztalos Kispest

Közel 25 éve az asztalos szakmában mondhatom, hogy meglehetősen sok tapasztalatot gyűjtöttem az építőiparban. Sajnos az ágazat megítélésének sokat ártottak egyesek, állítom, hogy a megfelelő személy/mester/műhely megtalálása a legnehezebb a megbízói oldalról.

De mit is várnak el az építtetők? Gyors és részletes felmérést, választékot,  korrekt ajánlatot, határidő kitűzését és betartását, majd végül a mielőbbi munkavégzést és levonulást. Nos, azt hiszem, mi pont így dolgozunk, katalógusokkal és színmintákkal segítjük a felmérés folyamán a tervezést. Igyekszünk a felmérés alkalmával segíteni ötleteinkkel a tervezés időszakát. Mivel sok berendezést terveztünk, így rendelkezünk olyan tapasztalatokkal, amelyek ajánlásával az elképzelésekből jól használható, ergonóm bútor készülhet. A szekrények vasalatait minden esetben megbízható osztrák alap szintű minőséggel szereljük, ezzel a bútor élettartamát a többszörösége növeljük. A megbeszélés után ajánlatot küldünk, amihez tartjuk magunkat, hacsak nem történik változás a kialakítást vagy anyagot illetően.

bútorkészítés - abutorasztalos.hu

bútorkészítés – abutorasztalos.hu

Bútorkészítés látványtervvel

Kezdés előtt 3D látványtervet készítünk a félreértések elkerülése, az arányok és a színek harmóniájának megjelenítése végett. Ezt követi a bútorkészítés, amely a határidő előtt lezajlik. Végül a beépítés, amit a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk megejteni.

Mivel sok esetben tapasztalom a felmérések és egyeztetések alatt, hogy megbízóim elképzelései, tervei és anyagismerete elég hiányosak bútorkészítés terén, így azt gondoltam, hogy egy koránt sem teljes és alapos bejegyzés sorozatot indítok el, amivel ötletébresztő gondolatokat osztok meg azokkal, akik mondjuk az első beépített konyhabútort tervezik. De lehet ez támogatás egy beépített szekrényhez, egy burkolathoz vagy bármilyen bútorhoz, ha nincs határozott elképzelés sem arányait, sem kialakítását illetően. Igyekszem a megküldött előzetes terveket is megosztani, hogy akik még nem estek át az első „megbízás tűzkeresztségen”, azok is képbe kerüljenek, lássák a folyamatot.

 

Meg szeretném nézni a:

Konyhabútorokat

Tolóajtós szekrényeket

Irodabútorok és teakonyhákat

Előszoba bútorokat

Beépített szekrényeket

Fürdőszobabútorokat

Nappali bútorokat

Ágyakat

Gyerekszoba bútorokat

Kiegészítő bútorokat

Üzletberendezéseket

Kiállítási installációkat   

 

 

2019-08-29T15:50:15+00:00 Categories: Bútorasztalos|Tags: , , , |