Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu
Egyéb bútorok 2019-07-04T20:15:20+00:00

Asztalos munkák

Ebbe a kategóriába tartozó bútorok a kiállítási, a reklám és marketing célokat szolgáló berendezések, a falburkolatok és minden olyan asztalos és bútorasztalos munka tartozik, amelyeket az elmúlt évek során végeztünk. A szerkények és berendezési tárgyakhoz több mint 400 bútorlap színből választhatnak megbízóink. Nézzünk néhány példát.

Bútorasztalos falburkolatok

intarziás falburkolat - abutorasztalos.hu

intarziás falburkolat – abutorasztalos.hu

Lakberendezési célokat szolgáló kiegészítő, egyes esetekben technikai szerelvények takarására szolgál. A falburkolat lehet letisztult, csupán belsőépítészeti célokat szolgáló elem, amivel egyedi jelleget adhatunk egy helyiségnek. Ez esetben a hagyományos festés vagy tapéta helyett alkalmazzuk ezeket, a részleges vagy teljes falburkolatokat. A falburkolat kidolgozottságával viszont súlyt helyezhetünk a helyiség használatát illetően annak komolyságára, szolgálhat ez díszítésre. 

 

 


Kiállítási bútorok

termékbemutató pult - abutorasztalos.hu

termékbemutató pult – abutorasztalos.hu

A kiállításon bemutatásra szánt termékekhez készülő szekrények, installációk, sok esetben világítással és egyéb funkciókkal kiegészülve. Az egyedi igények megvalósítását adott esetben élvilágított, hordozható, tárolásra is alkalmas marketing célú szekrényben valósult meg egy totemmel kiegészülve, amiben egy monitor kapott helyet. A berendezést magasfényű fehér színben, raklapot idéző szerkezet formájában építettük.

 

 


Üzletberendezések, információs pultok

eladópult - abutorasztalos.hu

eladópult – abutorasztalos.hu

Üzletek berendezései minden igénynek megfelelően, alkalmazkodva az árukészlet méretéhez és elhelyezéséhez, az ehhez tartozó pultokkal. Irodák információs és ügyfélfogadó pultjai, méret és kialakítás megkötés nélkül, katalógustartókkal, logó elhelyezéssel

 

 

 


Gyerekszoba bútorok

Egyedi méretre készülő, a gyerekszobába illő színekből készülő szekrények készítése amit több mint 400 féle bútorlap színből választhat ki. A színek kombinációjával lehetőség nyílik egy különleges hangulatú berendezés kialakítására. A gyerekszoba bútor tervezésekor tervezhetjük méretben alkalmazkodó beosztással a szekrényeket, hogy a használatuk a fiatalabb korosztály számára se legyen kihívás.

 


Asztalos munkák

cirkó burkoló szekrény - abutorasztalos.hu

cirkó burkoló szekrény – abutorasztalos.hu

Számos olyan munkát végeztünk amelyek ebbe a kategóriába tartoznak, többek között a fal egyenetlenségeit elrejtő szegéseket, asztalokat, burkolatokat, dobogókat,  színpadokat készítettünk

A tervezési időszakban a berendezési tárgyak beosztásáról méretarányos látványterv készül, amivel lényegesen könnyebb meghatározni a pontos kialakítást és a beépítés utáni állapotot.  

 

Meg szeretném nézni a:

Hívjon fel vagy írjon: Erdei Zsolt +3670 408 409 4 – humanual@humanual.hu


Egyedi bútorok galéria