Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu
Tervezéstől a kivitelezésig 2021-04-03T14:12:12+00:00

Milyen stílust válasszak?

Az egyéni ízlés és az adott környezet alapvetően meghatározza az új bútor stílusát. A kiválasztáskor Ügyfeleink korábbi referenciamunkáink fotóiról is meríthetnek ötleteket. Megrendelőink elképzeléseit igyekszünk megvalósítani, a rusztikus kiegészítőkkel díszített megjelenéstől a legmodernebb stílusig.

Kapok-e segítséget a tervezésben?

A szakma fortélyait és szabályait, illetve sokéves tapasztalatunkat latba vetve igyekszünk megrendelőinknek támogatást nyújtani a tervezés fázisában is. Elképzeléséről kívánság szerint háromdimenziós látványtervet készítünk.

Hogyan alakítsam ki a bútorelosztást?

A tervezés alatt sok szempontra figyelnünk kell:

  •  Beépített konyha esetén, a konyha méretein kívül elsősorban a beépítendő gépek, másodsorban a műszaki adottságok (gázcső, lefolyócső, elektromos csatlakozó méretei határozzák meg a bútorbeosztást.
     
  •  Beépített szekrény esetén főleg a rendelkezésre álló hely szabja meg lehetőségeinket. Ha mélységben elérjük a minimum 55 cm-t, akkor lehetőség adódik ezzel akasztó elhelyezésére, vállfák számára. Kialakíthatunk belső fiókokat is, így a külső szemlélő csak az ajtókat látja. A szekrényünk egyterű legyen, vagy alsó és felső részből álljon? Toló vagy nyíló ajtók legyenek-e rajta? Ezekre a kérdésekre mindig a személyes megbeszélés folyamán nyílik lehetőségünk választ adni.
    .
  • Könyves szekrény esetén elsősorban a könyvek súlya szabhat határt elképzeléseinknek. Az 50 cm-nél nagyobb szélességű polcok tapasztalataink alapján csak ideig-óráig maradnak alaktartóak, aztán a súly alatt megvetemednek.

Mindezek figyelembevételével kezdhetjük kitalálni az új bútort. A megrendelõ személyes szempontjai alapján és a rendelkezésre álló bútorszerelvények méreteivel találjuk ki a felépítést és a külsõ megjelenést.

Mennyibe fog kerülni?

Kérjük telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot, ezt követően tervet készítünk bútoráról és tájékoztatjuk az árakról. A döntés megkönnyítése érdekében – kívánság szerint – akár többféle anyag figyelembevételével készíthetünk ajánlatot, azonban pontos kalkulációt csak helyszíni felmérés alapján tudunk készíteni. Mindezt költségtérítés nélkül tesszük, tehát a helyszíni felmérés is ingyenes. A megrendelő igénye szerint, de az ésszerűség határain belül rugalmasan kezeljük a sürgősséget. Ha szorít a határidő, akkor készek vagyunk gyorsan és hatékonyan dolgozni. A kivitelezésnek azonban vannak időbeli határai, ezért egyes munkafolyamatokon nem tudunk gyorsítani, mert az már minőségromlást eredményezne.

 

Amennyiben szeretné megtervezni a szekrényei színösszeállítását, úgy azt ingyenesen meg tudja tenni az Egger bútorlapok teljes kínálatából, az előre elkészített példa helyiségekben.