Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu

Beépített szekrény készítés

Mivel múlt héten beépített szekrény készítés volt terítéken, így most ennek menetéről adnék számot. A szekrény tervezésének időszakában egyedi igényként jelentkezett a nagy belmagasság kihasználása ami egy beltéri ajtó mellett helyezkedett el, így a helyiség adottságaihoz igazítottuk a beépített szekrény kialakítását.

Beépített szekrény készítés, tervezés

beépített szekrény látávnytervMivel a szekrény egy hálószobában helyezkedik el, így a funkciója már a felmérésre érkezésünkkor tisztázott volt. A beépített szekrény készítés folyamata a felmérések alkalmával azzal kezdődik, hogy meghallgatjuk leendő megbízóink igényeit és ehhez alakítjuk ki a megfelelő beosztást. Mivel sok esetben nem tudják megfoglamazni a szekrény pontos méretezését, így a megbeszélés alatt igyekszünk rávilágítani a praktikusság és esztétika figylembe vételével az optimális beosztást. Alapvető igény volt egy ruhalift beépítése, ami ezúttal nem valósult meg, mivel a szerkény előtt közvetlenül egy ágy helyezkedett el, így annak használata meglehetősen komplikálttá tette volna a használatát. Viszont mivel csupán hosszútávú tárolásra használták volna, így javasoltuk a sima akasztúd beszerelését. A szekrény alsó részében is alakítottunk ki akasztós rész és a jobb oldalon helyet kapott egy polcos kialkítás is. A fehérneműk számára osztott fiókokat terveztünk a szekrény alsó részébe. Így a nehezen elérhető, padozat közeli részek is használhatóvá váltak. 

Mivel a szekrény közvetlenül egy befelé nyíló beltéri ajtó mellé került és a teljes helykihasználás is szempontként hangzott el, így javaslatunkra egy 45 fokos elemmel bővítettük a belső teret. Ezzel a koncepcióval nem kényszerítjük egy meglehetősen zárt „folyosóba” a szobát használókat, egy légiesebb kialakítást, a természetes fény útját részben korlátozó beosztás kaptunk. Az elkülönített részen a későbbiekben a cipők kapnak helyet. A szekrény belső elemeit fehér-, a külső elemeit 3133 jelű Trüffel barna davos tölgy színből készítettük. A beépítés a reggeli időszaktól délután 13 óráig tartott. 
A beépített szekrény készítés Alsórákoson történt, ahol a jövőben is állunk rendeelkezésre asztalos tevékenységünkkel.

Meg szeretném nézni a:

Konyhabútorokat

Tolóajtós szekrényeket

Irodabútorok és teakonyhákat

Előszoba bútorokat

Beépített szekrényeket

Fürdőszobabútorokat

Nappali bútorokat

Ágyakat

Gyerekszoba bútorokat

Kiegészítő bútorokat

Üzletberendezéseket

Kiállítási installációkat