Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu

Tolóajtós beépített szekrény

Szinte havi rendszerességgel készítjük és talán az egyik leg letisztultabb beépítési forma: a tolóajtós beépített szekrény. A szekrények egy jelentős részénél igény a gardrób szekrény kialakítása úgy, hogy az minél kevésbé legyen a helyiség egyik meghatározó eleme. A tolóajtós beeépített szekrény az egyik olyan beéíptési forma, amellyel a lehető legnagyobb teret tudjuk úgy leválasztani a szobákból, hogy azok ne feltétlenül legyenek a szoba egyik meghatározó belsőépítészeti elemei. Ezúttal is egy ilyen szekrényt készítettünk.

Beépített szekrény tolóajtóval - abutorasztalos.hugardrób szekrény - abutorasztalos.hu

Letisztult tolóajtós beépített szekrény

A felmérés során az egyik szempont a letisztult megjelenés volt, egy egyszerű beosztással. A szoba jellegét tekintve ez egy hálószoba, emelyet berendezésként egy nagy francia ágy és a készülő tolóajtós beépített szekrény fog alkotni. A költséghatékonysági szempontokat figyelembe véve úgy döntöttek megbízóink, hogy a szekrény belső elemei sima korpuszfehér bútorlapból készüljenek. A szekrény külső elemei a tolóajtók és a szekrény kívülről is látható oldalfala a Falco Jégfehér bútorlapjából készült. A szekrénybelső beosztását két részre – a használók számára- tagoltuk. A szekrények alsó részében a használó számára is nehezen elérhető helyeken 3 db 20 cm magas fiókot terveztünk. Ez megoldást jelent a napi használatban lévő fehérneműk és egyéb apróbb darabok tárolására. Mivel eltérő igény mutatkozott a két oldal között, így bal oldalon a vállfák számára készítettünk elő egy rekeszt úgy, hogy a polcos részt is terveztünk még elérhető magasságban. A jobb oldalon a fiókok felett csak polcokra volt szükség.

A tolóajtós beépített szekrény kialakításánál figyelmbe vettük, hogy az alul elhelyezkedő fiókokat úgy lehessen használni, hogy a tolójtókat egy oldalra rendezve maradjon még annyi hely, hogy kényelmesen ki lehessen húzni ezeket. A tolóajtókat alumínium fognatyúprofillal szereltük, amelyeket a nyitás oldalakon vastag kefecsíkkal láttunk el a halk és komfortos záródás érdekében. A tolóajtók használatát olyan helyekre javasoljuk, ahol a nyíló ajtószárnyak kezelése progblémát jelenthet. Tolóajtós beépített szekrény XVIII kerület - abutorasztalos.hu

Meg szeretném nézni a:

Konyhabútorokat

Tolóajtós szekrényeket

Irodabútorok és teakonyhákat

Előszoba bútorokat

Beépített szekrényeket

Fürdőszobabútorokat

Nappali bútorokat

Ágyakat

Gyerekszoba bútorokat

Kiegészítő bútorokat

Üzletberendezéseket

Kiállítási installációkat