Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu

Modern konyhabútor

A lakásfelújítások jelentős részében a konyha is megújul, ezekben az esetekben természets igény lehet a modern konyhabútor. Ebben a bejegyzésben egy, a szokványostól eltérő kialakítású két párhuzamos oldalon elhelyezkedő konyhabútort építettünk, amelynek egyik oldal egy „könyöklős” félszigettel is bővül. 

Modern konyhabútor tervezése

konyhabútor látványterv1 - abutorasztalos.huMivel megbízóink fiatalos megjelenést szerettek volna kölcsönözni konyhabútornak, ezért lemezbetétes ajtók mellett tették le voksukat. Elképzeléseik szerint a konyhabútor alsó és felső elemeinek színe is eltérő, alul kissé dominánsabb, sötétebb,- felül pedig egy világosabb árnyalat mellett döntöttek. A beépítésre került gépek tekintétebén adott volt a hűtőgép, amely a rövidebb oldalon kapott helyet, mellette pedig egy beépített mosogatógépet helyeztünk el. A hosszabb oldalon a sarokba, a munkalap fölé terveztük be a mikrohullámú sütöt, így alatta a munkafelület szabadon maradhatott, közvetlenül mellette kapott helyet a beépített sütő, tűzhely és elszívó. Megbízóink igénye az alsószekrények esetében ezúttal teljes kihúzású fékezett fióksínek voltak. A félsziget túloldalán pedig egy borhűtő számára alakítottunk ki egy rekeszt. 

furnéros konyha látványterv - abutorasztalos.huA felsőszekrények sem átlagosnak mondható kialíktásával további modern elmeket csepészhettünk a megjelenésbe. Mivel a mennyezetig szerették volna beépíteni a helyiséget, ezért a felsőszekrényeken aránytalanul magas ajtókat kaptunk volna. Így a a teljes magassságú ajtók helyett alulra egy sor gázteleszkóp rásegítésű felnyíló ajtót terveztünk. A felsőszekrények belső terében alakítottuk ki az elszívóhoz a csővezeték helyét.

A szekrények belső elemeit fehér-,  a kívülről látszó alkatrészeket a front anyagához igazított bútorlapból készítettük, így tudtuk mérsékelni a konyhabútor árát. A munkalap és a könyöklő anyagának F274 jelű Világos Beton anyagot használtunk. A felsőszekrények frotnjaihoz natúr tölgy furnéros anyagot használtunk a hozzá választott bútoalppal. Az alsószekrények anyagát pedig a felsőszekrények erezetéhez passzoló sötétebb bútorlapból készítettük, és a frotnokat pedig pácolva értük el a kívánt színhatást. A konyhabútor modern megjelenését a robosztusabb, de letisztul megjelenésű fém fognatyúkkal tettük tetszetősebbé. 

Meg szeretném nézni a:

Konyhabútorokat

Tolóajtós szekrényeket

Irodabútorok és teakonyhákat

Előszoba bútorokat

Beépített szekrényeket

Fürdőszobabútorokat

Nappali bútorokat

Ágyakat

Gyerekszoba bútorokat

Kiegészítő bútorokat

Üzletberendezéseket

Kiállítási installációkat