Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu

Konyhabútor mintás ajtókkal

""</a

A mai bejegyzést a konzervatívabb igények kedvelőinek ajánlom, jöjjön egy konyhabútor mintás ajtókkal. A helyiség felmérésekor már jól látható volt, hogy egyszerű kialakítású konyhával lesz dolgunk, tulajdonképpen a meglévő régi szekrény méretei alapján kell egy új bútort készítenünk.

Mivel a helyiség szűkös méretei nem adtak lehetőséget nagyobb tároló rész kialakítására szélességben, így a mennyezet irányába bővítettük a felsőszekrény  méretét. A jó ár-érték arány érdekében a szekrények belső elemei fehér, míg a kívülről látható elemek bézs színben készültek el. Az ajtók magassági méretei aránytalanul nagyok lettek volna teljes, ezért két részre bontottuk. A felület egyhangúságát mélymarásos mintás ajtókkal terveztük, a képeken látható formában. Az aránylag nagy, 6 ajtóból álló felületet egy ajtónál mintás üvegbetéttel törtük meg.

""</a

 

A felületkezelés ezúttal selyemfényű festés volt bézs színben. 
A konyhabútor kiegészítője a felsőszekrény aljára szerelt fűszertartó polc és a beépített led világítás lett. Az alsószekrények azonos szélességi méretet kaptak, mint a felettük elhelyezkedő felőszekrények. Egyik oldalon egy pár fékes, teljes kihúzású fiókot szereltünk be, alattuk 1 polcot és két ajtót. A mosogató részére pedig egy egyajtós szekrény került jobbra. A munkalapnak egy kontrasztos „sötét beton” fantázianévre keresztelt 38 mm vastag anyagot választott megbízónk.

A helyiség túloldalán még elhelyeztünk egy asztalt ami fiókokat tartalmaz és a konyhabútor mintás ajtóival egyező ajtókat és ez is selyemfényű fényezést kapott.
Így készül a konyhabútor mintás ajtókkal. 

 

 

Meg szeretném nézni a:

Konyhabútorok

Tolóajtós szekrények –

Irodabútorok és teakonyhák –

Előszoba bútorok –

Beépített szekrények –

Fürdőszobabútorok –

Nappali bútorok –

Ágyak –

Gyerekszoba bútorok –

Kiegészítő bútorok –

Üzletberendezések –

Kiállítási installációk –     készítése és beépítése