Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu

Szekrény készítés

A felmérések alakalmával sokan érdeklődnek afelől, hogy mi a menete a beépítésnek,  hogy megy a szekrény készítés? A választ minden esetben úgy adjuk meg, hogy figyelembe vesszük a beépítés módját, a helyiség adottságait és a szekrény méreteit. Bizonyos esetekben kész, összeszerelt bútorokkal érkezünk, amelyeket műhelyünkben csak szállításra készítünk elő annyira, hogy abban ne keletkezzen sérülés. Az esetek másik részében azonban egyszerűbb helyben, a beépítésre kerülő helyiségben összeszerelni a szekrényt. Ilyen esetek lehetnek, ha a folyosó túl kicsi vagy a célhelyiségbe szállítás komplikált lenne, esetleg a liftbe nem férne be. És igen, vannak olyan méretű szekrények, amelyekkel csak nehezen bírnánk fizikailag, tehát létezik egy optimális feletti súlyhatár, amit nem érdemes mozgatni egyben. Ilyen esetekben döntünk a helyszíni összeszerelés mellett.

tükrös beépített szekrény - abutorasztalos.huEzekben az esetekben már előre előkészített anyaggal érkezünk, amelyet a lehető legrövidebb idő alatt elkészítünk. Jól működő rendszerben dolgozunk, amelyet fejlett gépparkkal támogatunk a beépítés helyszínén. Az alkatrészeket összekészítve, összeszámozva szállítjuk ki megbízóinkhoz az alkalmas időpontban, majd kezdetét veszi az építés. A szekrények beépítésének módja adhat választ a várható beszerelés hosszára. Az alábbi képen látható beépített szekrényt 3 óra alatt szereltük össze és építettük be, amit kiegészített egy újabb óra, míg a negyedik emeletre kézben felvittük a nagyobb bútorlapokat.

A képen látható szekrény készítés folyamata

A folyamat jól nyomon követhető, először a szekrény készítés volt soron, majd ezek a helyükre kerültek és egymáshoz összehúzatva egy egységet alkottak. A szintezést követően rögzítettük a falhoz a szekrényeket, majd a belső kialakítását vettük célul. Ezután megkapta a szekrény a lábazatot, majd balról kezdve megkezdtük a szekrény szegőléceinek kialakítását. A befejezést az ajtók felszerelése jelentette. A szekrény nyitásához belülről rögzített alig látható fogantyúkat használtunk. A szekrény és a helyiség takarítása után további építésbe kezdtünk, amelyet az előző bejegyzésben már említettem. A szekrény színe az Egger bútorlapok kínálatából a 3331-es Natúr Nebraska Tölgy anyagból készült.

 

 

[layerslider id=”2″ /]

Meg szeretném nézni a:

Konyhabútorokat

Tolóajtós szekrényeket

Irodabútorok és teakonyhákat

Előszoba bútorokat

Beépített szekrényeket

Fürdőszobabútorokat

Nappali bútorokat

Ágyakat

Gyerekszoba bútorokat

Kiegészítő bútorokat

Üzletberendezéseket

Kiállítási installációkat   

 

2019-08-12T20:12:24+00:00 Categories: Beépített szekrény, Bútorasztalos|Tags: , , |