Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt +36704084094|humanual@humanual.hu

Raktári munkaállomás

A munkáink egy része mellőzi az „érdekes” vagy „látványos” jelzőt, ezúttal egy ilyen következik, egy raktár bútor. A feladatunk egy raktári szerelőállomás kialakítása volt, amelyet két tároló szekrény egészített ki. A választott anyag a woodline cream volt, amely mind munkalapban, mind bútorlapban elérhető. 

A raktár bútor ezen kritériumai a tartósság és az ergonómia volt. Mivel  szervizeléshez használják ezeket a bútorokat, így beállítottuk az optimális munkamagasságot és így került legyártásra az asztal rész. Szempont volt, hogy a meglévő galéria fém támaszték lábait is rejtsék el a bútor elemei. A tervezés alatt erre is külön figyelmet fordítottunk. A támaszték lábait így nem csak kikönnyítettük a munkalap anyagából, hanem a el is rejtettük. Mindezt úgy, hogy nem sérült a tartósság és strapabírás kritériuma.

Meg szeretném nézni a:

Konyhabútorokat

Tolóajtós szekrényeket

Irodabútorok és teakonyhákat

Előszoba bútorokat

Beépített szekrényeket

Fürdőszobabútorokat

Nappali bútorokat

Ágyakat

Gyerekszoba bútorokat

Kiegészítő bútorokat

Üzletberendezéseket

Kiállítási installációkat   

Megbízóink kényelmét igyekszünk teljes körű bútorasztalos szolgáltatással kiszolgálni. Az egyedi igények nem mindig jelentenek feltétlenül extra kiadást, eltérő anyagok alkalmazásával bizonyos esetekben mérsékelhetjük a bútorok árát. A szerelvények pontos ismeretében tudunk olyan megoldásokat is ajánlani amelyek költségkímélőek és kiállják az idő próbáját és megfelel egyedi igényeknek is. Felmérés alkalmával katalógusokkal és színmintákkal felszerelkezve érkezünk.

Hívjon vagy írjon most: Erdei Zsolt
+36704084094 | humanual@humanual.hu

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]